XS_​DEFAULT_​LICENSE

2019

XS_​DEFAULT_​LICENSE

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Met deze variabele kunt u de standaardlicentie voor een gebruikersrol instellen. De variabele kan worden gebruikt in een rolspecifiek ini bestand ( role_*.ini ) om de standaardlicentie voor een geselecteerde rol in te stellen, of in een apart ini bestand samen met XS_DEFAULT_ROLE en XS_DEFAULT_ENVIRONMENT om het aanmeldvenster over te slaan.

Attentie:

Als er in uw omgeving rollen worden gebruikt, moet XS_DEFAULT_ENVIRONMENT zowel als XS_DEFAULT_ROLE worden ingesteld om het opstarten correct te laten werken. XS_DEFAULT_LICENSE moet worden ingesteld als er meer dan één licentietype beschikbaar is.

Mogelijke waarden zijn:

• FULL

• TeklaStructures_Primary

• STEEL_DETAILING

• REBAR_DETAILING

• PRECAST_CONCRETE_DETAILING

• CONSTRUCTION_MODELING

• DRAFTER

• ENGINEERING

• PROJECT_VIEWER

• PRODUCTION_PLANNER

• EDUCATIONAL

• DEVELOPER