Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​COMPONENT_​CATALOG_​ALLOW_​SYSTEM_​EDIT

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​COMPONENT_​CATALOG_​ALLOW_​SYSTEM_​EDIT

XS_​COMPONENT_​CATALOG_​ALLOW_​SYSTEM_​EDIT

Categorie: Eigenschappen modelleren

Stel deze variabele in op TRUE om de databasedefinitiebestanden Applicaties en componenten die zich in de mappen XS_SYSTEM bevinden te kunnen bewerken.

Over het algemeen hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen