Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​AUTOCONNECTION_​TOLERANCE

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​AUTOCONNECTION_​TOLERANCE

XS_​AUTOCONNECTION_​TOLERANCE

Categorie

Componenten

Met deze variabele kunt u de grootte instellen van het gebied dat in Tekla Structures wordt doorzocht op onderdelen om te verbinden met AutoVerbinding. Voer een waarde in millimeters in. De standaardwaarde is 500.0.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen