Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​ASSOCIATIVE_​CHANGE_​HIGHLIGHT_​SYMBOL

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​ASSOCIATIVE_​CHANGE_​HIGHLIGHT_​SYMBOL

XS_​ASSOCIATIVE_​CHANGE_​HIGHLIGHT_​SYMBOL

Categorie

Maatvoering: Algemeen

Met deze variabele kunt u het gebruikte wijzigingssymbool voor associativiteit definiëren. De standaardwaarde is AssociativityAnchor@1 (een wolk).

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen