Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​ASSEMBLY_​POSITION_​NEW_​FORMAT

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​ASSEMBLY_​POSITION_​NEW_​FORMAT

XS_​ASSEMBLY_​POSITION_​NEW_​FORMAT

Categorie

Templates & symbolen

Met deze variabele kunt u definiëren hoe de merkpositiecode in lijsten wordt weergegeven. Stel deze variabele op TRUE in om een indeling zoals B1/C2 te gebruiken in plaats van B-C/1-2. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen