Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​ARC_​WIDTH_​OF_​CLOUD

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​ARC_​WIDTH_​OF_​CLOUD

XS_​ARC_​WIDTH_​OF_​CLOUD

Categorie

Tekening eigenschappen

Hiermee kunt u de dikte van wolkbogen op papier bepalen (standaard 10 mm). Met de functie Wolk kunt u wijzigingen in tekeningen markeren.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeeld

Variabele is ingesteld op

Voorbeeld van weergave in tekening

1

10

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen