XS_​APPLICATIONS_​PATH

2019

XS_​APPLICATIONS_​PATH

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit teklastructures.ini gelezen. Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.

Deze variabele definieert de mappen die de verbindings-, detail- en detailleringscomponenten bevatten.

Voorbeeld

set XS_APPLICATIONS_PATH=%XS_APPLICATIONS%;%XSDATADIR%environments\common\Extensions\applications\

De volgorde waarin de elementen worden geplaatst, is van invloed op hoe de applicaties en applicatie-instellingen worden gebruikt. Tekla Structures leest de eerste elementen eerst.