XS_​APPLICATIONS

2019

XS_​APPLICATIONS

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit teklastructures.ini gelezen. Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.

Deze variabele definieert de map die de verbindings-, detail- en detailleringstoolapplicaties bevat.

We raden u aan XS_APPLICATIONS_PATH te gebruiken waarmee u meerdere mappen kunt definiëren.

Voorbeeld

set XS_APPLICATIONS=%XS_DIR%\applications\