Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​ANGLE_​TEXT_​IN_​UNFOLDING_​BENDING_​LINE_​DIMENSIONING

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​ANGLE_​TEXT_​IN_​UNFOLDING_​BENDING_​LINE_​DIMENSIONING

XS_​ANGLE_​TEXT_​IN_​UNFOLDING_​BENDING_​LINE_​DIMENSIONING

Categorie

Maatvoering uitslagen

Gebruik deze optie om de prefixtekst voor de hoeken van uitslagen in te stellen. Dit is van invloed op onderdeeltekeningen die gezette onderdelen als uitslagen tonen. De standaardwaarde is A=.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen