XS_​ALWAYS_​CONFIRM_​SAVE_​WHEN_​CLOSING_​DRAWING

2019
Tekla Structures

XS_​ALWAYS_​CONFIRM_​SAVE_​WHEN_​CLOSING_​DRAWING

Categorie

Tekening eigenschappen

Stel deze variabele op TRUE in als u wilt dat het bevestigingsbericht "Wilt u de huidige tekening opslaan?" altijd wordt weergegeven.

De standaardwaarde is FALSE. Dit betekent dat als u een tekening sluit zonder wijzigingen aan te brengen, u in Tekla Structures niet standaard wordt gevraagd of u de tekening wilt opslaan.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.