XS_​ALLOW_​REINFORCING_​LOCKED_​PARTS

2019

XS_​ALLOW_​REINFORCING_​LOCKED_​PARTS

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Stel in op TRUE om wapening in vergrendelde onderdelen te maken, wijzigen of verwijderen. Dit is handig wanneer bijvoorbeeld verschillende betrokken partijen van een project verantwoordelijk zijn voor het modelleren van betonnen onderdelen en het wijzigen van de onderdelen moet worden voorkomen.