XS_​ADJUST_​GRID_​LABELS

2019

XS_​ADJUST_​GRID_​LABELS

Categorie

Model venster

Stel deze variabele op FALSE in als u de dynamische verplaatsing van stramienlabels wilt uitschakelen tijdens het inzoomen en de labels verankerd wilt houden aan het uiteinde van de stramienlijn. De standaardwaarde is TRUE en de stramienlijnlabels worden zichtbaar gehouden. Als u met zeer grote stramienen werkt, wordt Tekla Structures mogelijk trager als u de stramienlabels altijd zichtbaar houdt. Nadat u de instelling van de variabele hebt gewijzigd, sluit en heropent u het venster om de wijziging toe te passen.