Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_ADD_SNAPPING_SYMBOL_TO_CIRCLES

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_ADD_SNAPPING_SYMBOL_TO_CIRCLES

XS_ADD_SNAPPING_SYMBOL_TO_CIRCLES

Categorie : Tekeningeigenschappen

Stel deze variabele in op TRUE om het snappunt in het midden van cirkels te hebben, terwijl u naar het midden snapt van cirkels die in het model door polygoonuitsnijdingen zijn gemaakt. Mogelijk moet u naar het midden van cirkels snappen wanneer u bijvoorbeeld maatlijnen moet maken. De standaardwaarde is FALSE.

Als u de waarde wijzigt, moet u de tekening opnieuw openen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen