Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​AD_​SOLID_​SECONDARY_​EXPAND_​MM

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​AD_​SOLID_​SECONDARY_​EXPAND_​MM

XS_​AD_​SOLID_​SECONDARY_​EXPAND_​MM

Categorie : Analysis & Design

Wordt gebruikt bij het maken van rekenmodellen tijdens het controleren of onderdelen een clash hebben en of ze in het rekenmodel moeten worden gekoppeld. Aansluitende onderdelen worden met de opgegeven afstand in alle richtingen vergroot om ook een clash te creëren als er een opening tussen onderdelen is. De standaardwaarde is 75.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen