XS_​AD_​NODE_​NUMBER_​BY_​Z

2019

XS_​AD_​NODE_​NUMBER_​BY_​Z

Categorie : Analysis & Design

Als u deze variabele op TRUE instelt, wordt het startnummer van een nieuw knooppunt ingesteld op basis van de globale z-coördinaat van het knooppunt. Bijvoorbeeld:

• Als z kleiner is dan 1000,0, is het startnummer van het knooppunt 0.

• Als z tussen 1000,0 en 1999,0 ligt, is het startnummer van het knooppunt 1000.

• Als z tussen 2000,0 en 2999,0 ligt, is het startnummer van het knooppunt 2000.

Het eerste vrije nummer boven het startnummer wordt aan het knooppunt toegewezen.

De standaardwaarde is FALSE.