Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​AD_​MEMBER_​TYPE_​VISUALIZATION

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​AD_​MEMBER_​TYPE_​VISUALIZATION

XS_​AD_​MEMBER_​TYPE_​VISUALIZATION

Categorie : Analysis & Design

Met kleuren kunt u verschillende rekenonderdeeltypen weergeven wanneer het rekenmodel in een modelvenster wordt weergegeven. De standaardinstelling is TRUE , wat de rekenonderdelen met de kleuren van de rekenklasse weergeeft. Een instelling FALSE geeft de plaatobjecten met de kleuren van de rekenklasse en de andere rekenonderdelen in blauw weer.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen