Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​AD_​MEMBER_​NUMBER_​VISUALIZATION

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​AD_​MEMBER_​NUMBER_​VISUALIZATION

XS_​AD_​MEMBER_​NUMBER_​VISUALIZATION

Categorie

Analysis & Design

Met deze variabele kunt u onderdeelnummers weergeven of verbergen wanneer het rekenmodel in een modelvenster wordt weergegeven. De standaardwaarde is TRUE , waarmee de nummers worden weergegeven. Als u de nummers wilt verbergen, stelt u deze variabele op FALSE in.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen