Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​AD_​LOAD_​COMBINATION_​METHOD

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​AD_​LOAD_​COMBINATION_​METHOD

XS_​AD_​LOAD_​COMBINATION_​METHOD

Categorie : Analysis & Design

Met deze variabele kunt u definiëren of een lastencombinatie in plaats van een herhaalde last in STAAD.Pro-export vanuit Tekla Structures wordt gemaakt.

Stel deze variabele in op 0 om REPEAT LOAD te gebruiken of stel in op 1 om LOAD COMBINATION te gebruiken.

De standaardwaarde is 0.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen