Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​AD_​ENVIRONMENT

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​AD_​ENVIRONMENT

XS_​AD_​ENVIRONMENT

Categorie

Analysis & Design

Deze variabele wordt gebruikt in de integratie van berekening en toetsing om de omgeving in te stellen, bijvoorbeeld om de doorsnededatabase in te stellen. De standaardwaarde is Europe.

De mogelijke waarden zijn afhankelijk van de gebruikte rekenapplicatie. Bij bepaalde applicaties wordt deze variabele niet gebruikt.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen