Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​AD_​CURVED_​BEAM_​SPLIT_​ACCURACY_​MM

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​AD_​CURVED_​BEAM_​SPLIT_​ACCURACY_​MM

XS_​AD_​CURVED_​BEAM_​SPLIT_​ACCURACY_​MM

Categorie

Analysis & Design

Met deze variabele kunt u de maximale afstand instellen tussen een gebogen onderdeel en een recht segment. Voer de waarde in millimeters in. De standaardwaarde is 25.0 mm.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen