Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​AD_​ANALYSIS_​PLANES_​ENABLED

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​AD_​ANALYSIS_​PLANES_​ENABLED

XS_​AD_​ANALYSIS_​PLANES_​ENABLED

Categorie : Analysis & Design

Stel deze variabele in op FALSE om terug te gaan naar de methode voor het opstellen van een rekenmodel dat in Tekla Structures 2017i en eerdere versies wordt gebruikt.

De standaardwaarde is TRUE.

Als u de waarde wijzigt, maakt Tekla Structures de rekenmodellen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen