Configuraties van Tekla Structures

Laatst bijgewerkt April 23, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2019

Configuraties van Tekla Structures

Configuraties van Tekla Structures

Tekla Structures is beschikbaar in verschillende configuraties die gespecialiseerde sets met functionaliteiten bieden om aan de behoeften in de bouwwereld te kunnen voldoen. Tekla Structures kan worden gebruikt om het gehele bouwproces van conceptueel ontwerp tot productie, montage en constructiebeheer te beslaan.

Speciale studenten- en ontwikkelaarsconfiguraties van Tekla Structures zijn beschikbaar. Ga naar de hoofd Tekla-website voor meer informatie over studentenconfiguraties voor gebruik thuis en in klaslokalen. Ga naar Tekla Developer Center voor meer informatie over het Tekla Partners program.

De Help beslaat de inhoud van de configuratie Full. De configuratie die u gebruikt, bevat mogelijk niet alle beschreven functies.

Raadpleeg voor meer informatie over de in elke configuratie opgenomen functies Lijst met functies voor Tekla Structures 2019.