Symboolbestanden

2019

Symboolbestanden

Symbolen worden bijvoorbeeld op verschillende plaatsen in tekeningen gebruikt, bijvoorbeeld als aparte object en in labels.

U kunt symbolen maken met de Symbooleditor. De bestandsextensie is in dit geval .sym. U kunt ook symbolen met het formaat .dwg gebruiken.

Symboolbestanden van Tekla Structures bevinden zich standaard in de map ..\environments\common\symbols.