Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Overbodige tekeningbestanden in de multi-user modus verwijderen

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Overbodige tekeningbestanden in de multi-user modus verwijderen

Overbodige tekeningbestanden in de multi-user modus verwijderen

Elke keer wanneer u een tekening bijwerkt, maakt Tekla Structures een nieuw tekeningbestand ( .dg ) in de submap drawings van het model. Daarna wordt het vorige tekeningbestand niet meer gebruikt.

U kunt de overbodige tekeningbestanden in de multi-user modus verwijderen. Gebruik de variabele XS_​DELETE_​UNNECESSARY_​DG_​FILES om overbodige tekeningbestanden automatisch te laten verwijderen als de laatste gebruiker het model afsluit en het model opslaat.

Standaard worden alle overbodige tekeningbestanden na zeven dagen automatisch verwijderd. Met de variabele XS_​DELETE_​UNNECESSARY_​DG_​FILES_​SAFETY_​PERIOD kunt u de periode definiëren waarna overbodige tekeningbestanden worden verwijderd.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen