Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Opslaan

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Opslaan

Opslaan

Tekla Structures behoudt de integriteit van het model, zelfs als meer dan één gebruiker dezelfde modelobjecten wijzigt. Als twee gebruikers hetzelfde object wijzigen en vervolgens opslaan in het hoofdmodel, zal het hoofdmodel alleen de wijzigingen bevatten van de gebruiker die het laatst zijn werkmodel in het hoofdmodel heeft opgeslagen.

Tip:

Als u conflicten bij het opslaan wilt voorkomen, kunt u gebruikers aan verschillende gedeelten van het model laten werken.

Tekla Structures maakt verbindingen met de juiste onderdelen, zelfs als het desbetreffende onderdeel is verplaatst door een andere gebruiker.

Als u het commando Opslaan als gebruikt om het model op te slaan, wordt de modelhistorie niet met het opgeslagen model gekopieerd.

Het proces van opslaan versnellen

Door het volgende te doen wordt het proces van opslaan mogelijk versneld:

  • Controleer de snelheid van uw netwerkverbinding, omdat het proces van opslaan daardoor aanzienlijk kan worden vertraagd.

  • Sluit alle vensters van het model alvorens op te slaan.

  • Stel de variabelen XS_PROJECT en XS_FIRM zodanig in dat deze verwijzen naar een lokaal station en plaats de meeste systeembestanden daar. Als het netwerkstation veel systeembestanden bevat, duurt het opslaan mogelijk langer dan wanneer systeembestanden worden gebruikt die zich op uw eigen vaste station bevinden. Elke gebruiker moet dezelfde bestanden gebruiken om te zorgen voor hetzelfde resultaat.

  • Verwijder eventuele verborgen referentie modellen die u niet meer nodig hebt.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen