Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Vergrendelingen voor tekeningen in de multi-user modus

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Vergrendelingen voor tekeningen in de multi-user modus

Vergrendelingen voor tekeningen in de multi-user modus

Wanneer u een tekening gaat openen, geeft Tekla Structures een bericht weer over de status van de tekening. De opties zijn:

  • Iemand bewerkt de tekening al.

  • Iemand heeft de tekening al bewerkt (de tekening is op de computer van die persoon opgeslagen, maar nog niet op de server).

  • De tekening is al opgeslagen en er is een nieuwere versie beschikbaar op de server.

Opmerking:

Vergrendelen van tekeningen worden alleen gebruikt wanneer een tekening handmatig wordt bewerkt, maar bijvoorbeeld niet wanneer tekeningen automatisch worden bewerkt via het commando klonen.

Als u bewerkte tekeningen wilt vergrendelen, moet de variabele XS_COLLECT_MODEL_HISTORY op TRUE worden ingesteld.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen