Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Richtlijnen voor multi-user tekeningen

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Richtlijnen voor multi-user tekeningen

Richtlijnen voor multi-user tekeningen

Houd rekening met de volgende richtlijnen wanneer u tekeningen bewerkt of controleert:

Handeling

Aanbeveling

Tekeningen opslaan

Sla uw werkmodel regelmatig op in het hoofdmodel (elke 5–10 tekeningen).

Tekeningen bewerken

  • Wijs aan elke gebruiker een andere reeks tekeningen toe om te bewerken.

  • Vergrendel voltooide tekeningen.

  • Als Tekla Structures het bericht Conflicten bij het schrijven naar de database en een ID-nummer van een tekening weergeeft, hebben twee of meer gebruikers dezelfde tekening geopend en opgeslagen. Zie Tekeningen in de multi-user modus.

Tekeningen controleren

Controleer alleen vergrendelde tekeningen.

Tekeningen afdrukken

Controleer of niemand anders aan dezelfde tekening werkt. Als u een tekening afdrukt die door iemand anders wordt bewerkt en u het model vervolgens opslaat, gaan de wijzigingen van de andere gebruiker verloren, ook al hebt u de tekening niet geopend, bewerkt of opgeslagen.

U kunt de afdrukdatum uitschakelen met de variabele XS_​DISABLE_​DRAWING_​PLOT_​DATE.

Overzichttekeningen maken

Maak een set lege overzichttekeningen in het begin van het project en wijs een bepaalde reeks kant-en-klare lege tekeningen aan elke gebruiker toe (bijvoorbeeld G1 tot G10 aan Gebruiker A, G11-G20 aan Gebruiker B enzovoort). Hiermee wordt voorkomen dat overzichttekeningnummers in het project overlappen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen