Inconsistentie uit een multi-user database verwijderen

2019

Inconsistentie uit een multi-user database verwijderen

Om de integriteit van uw multi-user model te handhaven, moet u eventuele inconsistenties regelmatig verwijderen uit de multi-user database, bijvoorbeeld één keer per dag. Hierdoor kunnen ook problemen worden opgelost met merken zonder hoofdonderdeel en tekeningen van een onbekend type ( U ).

We raden u aan de multi-user database te controleren in single-user modus.

1. Zorg dat alle andere gebruikers het multi-user model afsluiten.

2. Sla uw model op om de wijzigingen van andere gebruikers te ontvangen.

3. Sluit het model af.

4. Open het model in single-user modus.

5. Klik in het menu Bestand op Controleer en repareer en klik in het gebied Model op Model repareren.

6. Sla het model op.

7. Sluit het model af.