Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Tekeningen in de multi-user modus

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Tekeningen in de multi-user modus

Tekeningen in de multi-user modus

De multi-user omgeving is erg handig wanneer meerdere gebruikers tegelijkertijd tekeningen bewerken.

Tekla Structures slaat elke tekening op in een uniek bestand. Deze tekeningbestanden bevinden zich in de map drawings in de map van het hoofdmodel.

Het bestand bevindt zich in het formaat D0000123456.dg. De dg -bestanden maken deel uit van het model en daarom kunt u deze alleen met Tekla Structures openen.

dg -bestanden bevatten de locaties van vensters, details van alle bewerkingen in de tekening en de posities van afmetingen, onderdeellabels en tekst. De dg -bestandsnaam bevat geen verwijzingen naar nummers van merken, onderdelen of verzameltekeningen.

Als twee gebruikers dezelfde tekening in hun werkmodel openen en opslaan, en vervolgens hun wijzigingen in het hoofdmodel opslaan, gaat een van de sets wijzigingen verloren. Het hoofdmodel bevat alleen de wijzigingen van de gebruiker die het laatst zijn werkmodel naar het hoofdmodel heeft opgeslagen. Zie Opslaan.

De multi-user server van Tekla Structures wijst de nummers voor overzichttekeningen automatisch toe. Dit betekent dat elke tekening het eerste vrije nummer krijgt dat beschikbaar is. Als gebruikers A en B allebei tegelijkertijd een overzichttekening maken, krijgen ze automatisch verschillende nummers toegewezen. Hetzelfde geldt voor nummers van verzameltekeningen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen