Invoerbestanden (.inp-bestanden)

2019

Invoerbestanden (.inp-bestanden)

Tekla Structures gebruikt invoerbestanden om dialoogvensters te beheren en voor het definiëren hoe componenten werken. Alle invoerbestanden hebben de extensie .inp.

De invoerbestanden die u bijvoorbeeld voor het aanpassen van Tekla Structures kunt gebruiken worden hierna weergegeven.

Bestand

Beschrijving

analysis_design_config.inp

Bevat instellingen voor berekening en toetsing.

fltprops.inp

Bevat materialen en afmetingen van beschikbare strippen.

objects.inp

Wordt gebruikt om gebruikersattributen te beheren.

pop_mark_parts.inp

Bevat instellingen voor centerpunten.

privileges.inp

Wordt gebruikt om toegangsrechten te definiëren.

profitab.inp

Bevat beschikbare parametrische profielen.

rebar_config.inp

Bevat instellingen voor wapeningslabels.

rebar_schedule_config.inp

Bevat interne buigtypen van wapeningsstaven en de toewijzing ervan aan gebiedsspecifieke buigcodes.

De Staafvormmanager is een uitgebreidere manier om buigvormen voor wapeningsstaven te definiëren.