Gebruikersattributen

2019

Gebruikersattributen

Gebruikersattributen worden gedefinieerd in het bestand contentattributes_userdefined.lst. Standaard bevat dit bestand de meeste van de gebruikersattributen die zichtbaar zijn in de dialoogvensters met onderdeeleigenschappen. Als u uw eigen attributen wilt gebruiken in templates en lijsten, maakt u een kopie van dit bestand en geeft u dit een andere naam. Vervolgens voegt u de vereiste attributen toe aan het bestand.

Het bestand contentattributes_userdefined.lst is onderverdeeld in twee secties:

• Een lijst met attribuutnamen en standaardinstellingen:

• Een lijst van attributen die aan een inhoudstype zijn toegewezen:

1. Het inhoudstype van de rij in Template Editor
    2. De attribuuthiërarchie in Template Editor
    3. Aanpasbare opmerkingen zoals de naam van het tabblad in het dialoogvenster met gebruikersattributen
    4. De naam van het gebruikersattribuut moet dezelfde zijn als die in het bestand objects.inp.