Een enkelvoudige wapeningsstaaf maken

2019

Een enkelvoudige wapeningsstaaf maken

1. Klik op het tabblad Beton op Staaf en selecteer Staaf.

Als u de eigenschappen moet wijzigen voordat u de wapening maakt, houdt u Shift ingedrukt en klikt u op het commando Staaf om de eigenschappen Enkele wapening te openen.

2. Selecteer het onderdeel dat u wilt wapenen.
  3. Wijs het beginpunt van de staaf aan.
  4. Wijs de andere referentiepunten van de staaf aan om de staafvorm in te stellen.
  5. Klik met de middelste muisknop om het aanwijzen te voltooien.

Tekla Structures bevestigt de staaf aan dit onderdeel.

6. Als u de wapening wilt wijzigen, u kunt het volgende doen:
    • Gebruik rechtstreekse wijziging. Zorg ervoor dat de knopRechtstreekse wijziging is ingeschakeld.

• Dubbelklik op de wapening om de eigenschappen Enkele wapening te openen en eigenschappen te wijzigen.