PML_​CARDINAL_​POINT_​NOT_​IN_​USE

2019

PML_​CARDINAL_​POINT_​NOT_​IN_​USE

Categorie

Export

Stel deze variabele in op TRUE om te voorkomen dat Tekla Structures kardinale punten in de PML-export gebruikt. Dit houdt in dat alle onderdelen door hun hartlijnen worden gedefinieerd en hun positie kan afwijken van de positie in het Tekla Structures -model. Deze variabele wordt standaard ingesteld op FALSE , wat betekent dat kardinale punten in de PML-export worden gebruikt. De standaardwaarde is FALSE.