Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

PML_​ASSEMBLY_​MARKS_​IN_​USE

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

PML_​ASSEMBLY_​MARKS_​IN_​USE

PML_​ASSEMBLY_​MARKS_​IN_​USE

Categorie

Export

Stel deze variabele in op TRUE om ervoor te zorgen dat Tekla Structures merklabels in de PML-export gebruikt. Standaard is deze variabele ingesteld op FALSE , wat betekent dat Tekla Structures onderdeellabels gebruikt.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen