Een model van de deelservice in Tekla Model Sharing uitsluiten

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Een model van de deelservice in Tekla Model Sharing uitsluiten

Een model van de deelservice in Tekla Model Sharing uitsluiten

U kunt indien nodig uzelf en uw lokale versie van het model van de deelservice uitsluiten.

Als u een model uitsluit, is uw lokale versie van het model niet meer met de deelservice verbonden en kunt u uw wijzigingen niet meer delen.Het modelexemplaar bestaat echter nog in de deelservice en andere gebruikers kunnen normaal met het model blijven werken.

Opmerking:

Nadat u uw lokale versie van het model van de deelservice hebt uitgesloten, kunt u het uitgesloten model niet weer met het oorspronkelijke gedeelde model samenvoegen. Het uitgesloten model is volledig nieuw en het heeft geen verbinding met het model in de deelservice.

Alle gebruikers kunnen ongeacht hun gebruikersrol ( Eigenaar , Editor , Projectviewer , Viewer ) hun lokale versie van het model vanuit de deelservice uitsluiten.

  1. Klik in het menu Bestand op Delen > Uitsluiten van delen .

    Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven.

  2. Klik op Doorgaan.

    Uw lokale versie van het model is van de deelservice uitgesloten en kunt geen wijzigingen meer wegschrijven of inlezen.

    Het model wordt automatisch een single-user model.

Nadat u uw lokale versie van het model van de deelservice hebt uitgesloten, kunt u:

  • in de single-user modus aan het model blijven werken.

  • in de multi-user modus met het model gaan werken.

  • opnieuw in Tekla Model Sharing met het model gaan werken.

Als u in Tekla Model Sharing weer met het uitgesloten model wilt gaan werken, kunt u:

  • het model gaan delen en andere gebruikers uitnodigen om aan het model deel te nemen.

    Als u het model gaat delen, is het model helemaal nieuw en heeft het geen samenhang met het vorige model in de deelservice, hoewel het model zijn oude naam behoudt.

  • weer aan hetzelfde model deelnemen in het dialoogvenster Gedeelde modellen in Bestand > Delen > Gedeelde modellen doorbladeren .

    Wanneer u aan het model deelneemt, kunt u een basislijn of een update selecteren om aan deel te nemen.

    Als u opnieuw aan het model deelneemt, moet u een lokale nieuwe versie van het model op uw computer opslaan. Als u de naam van het model niet wijzigt, hebt u mogelijk meerdere modellen met dezelfde naam in het dialoogvenster Gedeelde modellen. Al deze lokale versies van het model moeten op verschillende locaties op uw computer worden opgeslagen, omdat u niet twee of meer modellen met dezelfde naam in dezelfde map kunt hebben.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen