Staafuiteinde trimmen

2019

Staafuiteinde trimmen

Met Staafuiteinde trimmen wordt de opening tussen twee wapeningsstaafuiteinden aangepast.

Staafuiteinde trimmen is een onderdeel van Koppelmofwapening en ankertools. Koppelmofwapening en ankertools is een set van vier componenten waarmee u kunt modelleren en beheren

• Koppelmoffen van wapeningsstaven die twee staven verbinden
  • eindankers die elementen aan het uiterste uiteinde van de staaf zijn.

De volgende componenten zijn onderdeel van de Koppelmofwapening en ankertools :

Daarnaast kunt u de gebruikersattributen (UDA's) van de Koppelmofwapening en ankertools met de component Koppelmofwapening en ankertools: Staafattributen bijwerken beheren.

Gebruiken voor

Situatie Beschrijving

De opening tussen wapeningsstaafuiteinden.

Selectievolgorde

1. Selecteer de koppelmoffen die u wilt wijzigen.
  2. Wijzig de eigenschappen.
  3. Klik op Op geselecteerde koppelmoffen toepassen.

OF

1. Wijzig de eigenschappen.
  2. Klik op Staven selecteren.
  3. Selecteer de wapeningsstaven waarvan de uiteinden zijn aangepast volgens de waarde die voor de opening is ingesteld.