Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Submerken aan een bestaand merk lassen

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Submerken aan een bestaand merk lassen

Submerken aan een bestaand merk lassen

  1. Houd op het tabblad Staal de Shift ingedrukt en klik op om de eigenschappen Las te openen.
  2. In de lijst Verbinden als selecteert u Als submerk.
  3. Selecteer een onderdeel in het merk waaraan u wilt lassen.
  4. Selecteer een onderdeel in het submerk dat moet worden gelast.
  5. Maak een tekening om te controleren of de laslabels er correct uitzien.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen