Opslaan voorlopige nummers

2019

Opslaan voorlopige nummers

Voorlopig nummer is een gebruikersattribuut dat het positienummer van het onderdeel definieert. U kunt de huidige positienummers van onderdelen voor geselecteerde onderdelen als voorlopige nummers opslaan. De vorige voorlopige nummers worden overschreven.

1. Selecteer de onderdelen.
  2. Klik op het tabblad Tekeningen & Lijsten op Instellingen nummering > Voorlopige nummers opslaan .