De kleur en doorzichtigheid van modelobjecten wijzigen

2019

De kleur en doorzichtigheid van modelobjecten wijzigen

U kunt de kleur en doorzichtigheid van modelobjecten wijzigen en aangepaste presentaties van het model maken. De volgende afbeeldingen geven hetzelfde model met verschillende doorzichtigheidsinstellingen weer:

1. Standaard kleur- en doorzichtigheidsinstellingen

2. Alleen onderdelen waarvan de profielnaam begint met IPE* of HEA*, zijn zichtbaar.

3. Onderdelen waarvan het gebruikersattribuut Geplande montagedatum op een bepaalde datum is ingesteld, worden blauw weergegeven terwijl alle andere onderdelen 90% doorzichtig zijn.

Klik voor meer informatie op onderstaande links: