Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Merken verbinden

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Merken verbinden

Merken verbinden

U kunt bestaande merken verbinden zonder losse onderdelen toe te voegen.

  1. Zorg ervoor dat deSelecteer merk selectieknop is ingeschakeld.
  2. Selecteer de merken die u wilt samenvoegen.
  3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Merk > Supermerk maken .

    Het merk met het grootste volume wordt het hoofdmerk.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen