Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Objecten in een merk controleren en markeren

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Objecten in een merk controleren en markeren

Objecten in een merk controleren en markeren

Gebruik de tool Informatie om te controleren welke objecten tot een bepaald merk behoren.

  1. Klik op het lint op de pijl omlaag naasten selecteer vervolgens Merkobjecten.
  2. Selecteer een onderdeel dat bij een merk hoort.

    In Tekla Structures lichten de andere onderdelen op die bij hetzelfde merk horen. De volgende kleuren worden gebruikt:

    Objecttype

    Markeerkleur

    Beton - hoofdonderdeel

    magenta

    Beton - aansluitend onderdeel

    cyaan

    Wapening

    blauw

    Stalen onderdeel - hoofdonderdeel

    oranje

    Stalen onderdeel - aansluitend onderdeel

    geel

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen