Alleen geselecteerde modelobjecten weergeven

2019

Alleen geselecteerde modelobjecten weergeven

Als een alternatief voor het verbergen van losse objecten in een modelvenster, kunt u definiëren welke objecten u zichtbaar wilt houden. Alle andere niet-geselecteerde objecten worden verborgen.

1. Selecteer de objecten die u zichtbaar wilt houden.

2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Alleen geselecteerde weergeven.

De niet-geselecteerde objecten worden bijna transparant.

Tip:

Als u de niet-geselecteerde objecten volledig wilt verbergen, houdt u de Shift -toets ingedrukt als u het commando selecteert.

Als u de niet-geselecteerde onderdelen als staven wilt weergeven, houdt u de Ctrl -toets ingedrukt wanneer u het commando selecteert.

3. Als u de objecten weer zichtbaar wilt maken, klikt u op het tabblad Venster op.