Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Modelobjecten verbergen

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Modelobjecten verbergen

Modelobjecten verbergen

U kunt geselecteerde onderdelen of andere objecten in een modelvenster snel verbergen. Dit kan nuttig zijn wanneer u bijvoorbeeld bepaalde onderdelen tijdelijk wilt verbergen om de achterliggende onderdelen te bekijken.

  1. Selecteer de objecten die u wilt verbergen.

  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Verbergen.

    De geselecteerde objecten worden onzichtbaar.

  3. Als u de objecten weer zichtbaar wilt maken, klikt u op het tabblad Venster op.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen