Verafgelegen objecten zoeken

2019

Verafgelegen objecten zoeken

Wanneer het werkgebied heel groot is, kan het model enkele verafgelegen objecten bevatten die niet gemakkelijk te vinden zijn. Gebruik het commando Vind verafgelegen objecten om deze objecten te vinden.

1. Klik in het menu Bestand op Controleer en repareer.
  2. Klik onder Utilities op Vind verafgelegen objecten.

Tekla Structures geeft een lijst met object-GUID's weer. Aan het einde van de lijst geeft Tekla Structures zes extra objecten weer die de grootste en kleinste x-, y- of z-coördinaten hebben.

3. Selecteer een object in de lijst.
  4. Klik met de rechtermuisknop en selecteer een commando.

U kunt bijvoorbeeld informatie opvragen over het object of het object verwijderen.