Het detailleren van een onderdeel weergeven

2019

Het detailleren van een onderdeel weergeven

In sommige gevallen is het handig om in het model alle objecten te kunnen zien die aan onderdelen zoals componenten, lassen, fittingen, wapening en oppervlakken zijn gekoppeld. Vervolgens kunt u bijvoorbeeld onderzoeken of onderdelen correct zijn gelast.

1. Selecteer een onderdeel.
  2. Klik op de contextuele werkbalk opDetaillering weergeven.

Daarnaast kunt u op Alt+D drukken of Snel starten gebruiken.

Tekla Structures geeft alle bouten, lassen, uitsnijdingen, fittingen en andere details weer die bij het onderdeel horen, zelfs als u ze in de weergave-instellingen als verborgen hebt gedefinieerd. Voor betonnen onderdelen geeft Tekla Structures ook wapening, oppervlakte en oppervlakten weer.