De werkbalken Selecteren, Snappen en Tijdelijk snappen aanpassen

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2019

De werkbalken Selecteren, Snappen en Tijdelijk snappen aanpassen

De werkbalken Selecteren, Snappen en Tijdelijk snappen aanpassen

U kunt de werkbalken Selecteren , Snappen en Tijdelijk snappen aanpassen door enkele knoppen te verbergen. U kunt de werkbalken zowel in de Model Editor als in de Tekening Editor aanpassen.

Bedrijfsbeheerders kunnen de aangepaste werkbalken naar de hele organisatie distribueren.

Elke werkbalk heeft een oogknopdie u voor het verbergen van de knoppen kunt gebruiken.

1. Klik op de oogknopom een lijst te openen die alle knoppen op de werkbalk bevat.

U kunt ook met de rechtermuisknop op de werkbalk klikken om de lijst te openen.

2. Als u een knop wilt verbergen, klikt u op de naam van de knop in de lijst.

De geselecteerde knop op de werkbalk wordt verborgen en de oogknop in de lijst wijzigt:.

3. Als u de knop weer zichtbaar wilt maken, klikt u op de verborgen knop in de lijst.