Een ongeverfd gebied met de component Niet-verfgebied maken

2019
Tekla Structures

Een ongeverfd gebied met de component Niet-verfgebied maken

U kunt een ongeverfd gebied tussen geboute stalen onderdelen maken met de component Niet-verfgebied.

1. Klik in het zijvenster op de knop Applicaties en componenten om de database Applicaties en componenten te openen.
  2. Zoeken naar Niet te verven gebied.
  3. Op het tabblad Algemeen doet u het volgende:
    1. Klik op de knop Boutnormen laden om de beschikbare boutnormen weer te geven en selecteer de relevante normen.
    2. Selecteer de locatie voor de speling in de lijst Create for.
      • Definieer de gattolerantie.

• Definieer de offset van het contactgebied.

3. Voer in het vak Toegestane opening de maximale afstand in die er tussen twee platen kan bestaan, zodat de oppervlakte kan worden gemaakt.
  4. Op het tabblad Oppervlakteattributen doet u het volgende:
    1. Selecteer een van de volgende Oppervlakteattributen.
      • standaard eigenschappenbestand voor oppervlakten

• Een door de gebruiker gemaakt eigenschappenbestand voor oppervlakten

U kunt uw eigen eigenschappenbestanden in eigenschappen Oppervlakte maken. Het Type moet Afwerking staal zijn en het Subtype moet OMHOOG - ongeverfd zijn.

• ...

Definieer de aangepaste attributen en de positie van de oppervlakte.

5. Klik op OK.
  6. Selecteer een boutgroep in het model.

Het ongeverfde gebied wordt gemaakt tussen de geboute onderdelen.