Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Een submerk maken

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Een submerk maken

Een submerk maken

U kunt een submerken maken van onderdelen die al deel uitmaken van een merk.

  1. Zorg ervoor dat deSelecteer object in merk selectieknop is ingeschakeld.
  2. Selecteer de onderdelen die u in het submerk wilt opnemen.
  3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Maak submerk.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen