Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Een genest merk maken

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Een genest merk maken

Een genest merk maken

  1. Zorg ervoor dat deSelecteer merk selectieknop is ingeschakeld.
  2. Selecteer de merken die u wilt toevoegen aan een ander merk. Dit worden submerken in het supermerk.
  3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Merk > Toevoegen als submerk .
  4. Selecteer het merk waaraan u de merken wilt toevoegen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen