Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

Een constructievlak maken

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

Een constructievlak maken

Een constructievlak maken

  1. Klik op het tabblad Bewerken op Constructieobject > Vlak .
  2. Wijs drie punten aan.
  3. Klik met de middelste muisknop.

    Tekla Structures tekent het vlak.

  4. Als u het commando wilt beëindigen, drukt u op Esc.
  5. Als u de constructievlakeigenschappen wilt wijzigen, dubbelklikt u in het model op het vlak.

    De vlakeigenschappen worden in het eigenschappenpaneel weergegeven.

    1. Voer een naam voor het vlak in.
    2. Als u het constructievlak magnetisch wilt maken, selecteert u Ja in de lijst Magnetisch.
    3. Klik op Wijzigen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen